FreeTR Start

Készítettünk egy bárki számára szabadon használható segédprogramot a FreeTR Projekthez. A FreeTR Start program segítségével mindig a legfrissebb FreeTR-t lehet használni. Nincsenek bosszantó figyelmeztetések az elavult verzióra.

FreeTR Start

A program első futtatáskor letölti a FreeTR legfrissebb verzióját majd elindítja. a következő indításkor ellenőrzi, hogy a letöltött verziónál van-e újabb a projekt honlapján, ha van akkor automatikusan letölti, majd elindítja.

Mi is az a FreeTR?

A FreeTR egy ingyenes térképszerkesztő rendszer, melynek segítségével könnyen létrehozhatunk, szerkeszthetünk és konvertálhatunk digitális térképeket.
Rendelkezik DXF, DATR, ki-, és bemenettel, alaphelyzetben pedig saját adatformátumában, egy *.ftr kiterjesztésű fájlban tárolja az adatokat. A fejlesztők a felhasználót helyezték az első helyre, ez a megfontolás eredményezte többek között a könnyen áttekinthető kezelői felületet, az egyszerű kezelhetőséget, a gyors grafikát. A programot nem kell telepíteni, ezáltal akár egy pendriveról is működik. Kompatibilis a Windows XP, Windows Se7en, 8 és a Wine Project kiegészítő mellett a Linux alapú operációs rendszerekkel is.

Letöltés: http://freetr.hu/download-freetr/freeTR_start.zip

Telepítés: a letöltött zip fájl tartalmát be kell másolni a FreeTR könyvrárába

Használat: freetr_start_i386-win32.exe futtatása