Épület feltüntetés díjmentes OpenStreetMap térképezéssel

Tudta, hogy az általunk készített épület feltüntetéseket díjmentesen térképezzük az OpenStreetMap-en?

Az OpenStreetMap (OSM) csoportmunkán alapuló térképfejlesztés, melynek célja egy szabadon szerkeszthető és felhasználható térkép készítése az egész világról. Ez a térkép fellelhető számos népszerű okos telefonon elérhető térkép vagy útvonal tervező alkalmazásban, autók navigációs GPS-ében, ingatlan vagy szálláshely kereső oldalak térképes keresőjében, és még rengeteg más helyen. A felhasználási lehetőségeknek szinte csak a képzelet szab határt.

Az általunk készített épület feltüntetéseket automatikusan térképezzük az OpenStreetMap-en, kitöltjük a kereséshez szükséges mezőket (irányítószám, település, utca, házszám) így az Ön épülete ezen a térképen előbb megjelenik, mint az ingatlan-nyilvántartási térképen!

Miért jó ez?

Pl azért,

  • mert az ügyfelei, rokonai, barátai, ismerősei könnyebben megtalálják az Ön épületét
  • mert egy világméretű, önkéntes projekteben vesz részt

 

Ha nem szeretné...

Semmi baj! Ha nem szeretné, akkor nem térképezzük. Majd megteszi helyettünk valaki más. Az OpenStreetMap-et rengeteg önkéntes térképszerkesztő készíti. Csak idő kérdése, előbb-utóbb valaki térképezni fogja. Mivel a térkép szabadon szerkeszthető, még mindig megvan az a lehetősége, hogy szerkesztőként regisztrál, és törli az épületet a térképről.

Felkeltettük az érdeklődését?

További információkat ITT talál az épület feltüntetésről.